Svenska

Många spelare spenderar alla sina pengar för att få fler snurr och mynt. Sluta slösa dina pengar på snurr och mynt och få dem gratis med vår Coin Master hack apk.

Du kan inte föreställa dig hur många spelare som framgångsrikt har använt vår Coin Master spins hack. Du har nu otaliga mynt och snurr på ditt konto. Börja nu använda Coin Master fuskarna och dominera spelet.

Hur man använder hacket

  1. Ange ditt Coin Master användarnamn
  2. Ange hur många mynt och snurr du vill generera
  3. Klicka på knappen – Generera –
  4. Fyll i en undersökning för att låsa upp dina resurser
  5. Njut av dina snurr och mynt!

När du har använt vår Coin Master hack apk framgångsrikt läggs dina resurser direkt till ditt konto. Använd bara Coin Master fusk direkt från din smartphone eller PC. Vår hacka för Coin Master är optimerad för operativsystemen iOS och Android. Dessutom kan du använda det på vilket operativsystem som helst för datorn.


Det kan se ut så med dig

coin master cheat

Du behöver inte oroa dig för att bli förbjuden med vår Coin Master hack Android. Med vårt anti-stavskript och hjälp av proxyer kommer utvecklare aldrig att veta att du har använt ett hack för Coin Master. Vi är glada att erbjuda dig det säkraste sättet att använda Coin Master fusk för att få gratissnurr och mynt i Coin Master.

Funktioner i vårt hack

  • Få snurr gratis tack vare Coin Master spins hack apk
  • Otaliga mynt med Coin Master fusk
  • Anti-stav manus
  • Optimerad för Android- och iOS enheter
  • Resurser läggs till omedelbart!

 

Beskrivning

Efter deras tidigare mycket framgångsrika spel har utvecklingsstudion Moon Active tagit fram spelet Coin Master. Utvecklingsstudion har en näsa för bra spel. Eftersom Coin Master firade en enorm framgång och idag är ett av de mest spelade spelen på mobila enheter. Spelet har liknande drag som Clash of Clans. Målet är att utöka ditt territorium medan du försvarar dig mot fiendens attacker.

De viktigaste komponenterna i spelet är snurr och mynt. Med dem kan du bygga nya byar och stärka dina trupper. Spins betraktas som premiumvaluta, du kan köpa dem genom köp i appen med dina egna pengar. Om du använder snurr kan du få mynt och köpa olika saker med dem. Många spelare spenderar alla sina pengar på snurr för att till slut vara i fördelen. Men det är mycket mer tillrådligt att använda vår Coin Master spins hack Android. För med vår Coin Master hack för Android och iOS får du de viktiga snurrarna och mynten helt gratis. Det finns inget bättre sätt att få Coin Master gratissnurr!

Tack vare dessa geniala Coin Master fusk kommer du att ha det mycket lättare i spelet. Från och med nu kan du förbättra dina byar som du vill och du behöver inte vänta tills du är klar med något byggarbete. Det och många fler är de fördelar du kan dra nytta av att använda hacket för Coin Master. Det fungerar felfritt på alla enheter och är kompatibelt med den senaste versionen av spelet. Vi uppdaterar ständigt de bästa hacks och fuskarna för att förhindra buggar och problem. Zig spelare har redan utnyttjat vårt geniala hack och fått miljoner mynt, liksom snurr. Vi rekommenderar att göra samma sak för att få obegränsade resurser.

Vad du behöver veta om spelautomaterna

Spelautomaten kommer att vara din bästa vän. Du får fem gratissnurr varje timme. Om du har använt alla dina gratissnurr kan du ta en paus från en hel dag och återvända nästa dag för att se din gratissnurr annonsen är helt fylld. Om du tittar på reklam får du också extra snurr (klicka bara på energikapselikonen i nedre högra hörnet av spelautomatens meny för att aktivera en videoannons).

Beroende på vilken tresymbolsmatch du får kan du antingen belönas med gåvor eller vara direkt involverad i en spelkampanj. Om du kombinerar tre hammare kan du invadera en slumpmässig spelares by. Genom att kombinera tre sköldar får du en av dina egna – en sköld skyddar din by från raid och vice versa. Medan du fortfarande tappar mynt under en attack kommer beloppet inte att vara så högt om du har en aktiv sköld till hands.

Om du har tre rånare ansikten, kan du attackera den aktuella myntmästaren. När du gör den här åtgärden får du oftast den största mängden mynt. När du kombinerar tre energikapslar får du extra snurr. Om du matchar tre av de två myntsymbolerna får du fler mynt! Åh och oroa dig inte, om du inte får matcher under ett snurr – kommer du fortfarande att belönas med några mynt.

Kort och husdjur erbjuder ytterligare fördelar

När du har nått den tredje bynivån kan du äntligen köpa kartor. Korten kan lyftas från tre olika typer av kistor – trä, guld och magi. Kort kan också vinnas genom att delta i någon av de aktiva spelevenemangen. Bröstkorgar är vanligtvis gratis om du utför raid och kompletterar bykonstruktioner.

Det lönar sig också att handla kort eftersom det hjälper dig att skaffa ännu sällsynta kort och komplettera hela kortsamlingar. Om du fyller i dessa kortsamlingar får du ännu fler extra! Ju mindre kortsamlingen är klar, desto bättre är belöningarna. Coin Master hack 2019 kan också belöna dig. Våra Coin Master spins hack Android är här för att ge dig gratissnurr i Coin Master. Dessutom kan Coin Master cheat också ge dig mynt gratis.

När du når nivå 4 i din by kommer alternativet att använda husdjur äntligen att låsas upp. Du kan använda dessa husdjur på olika sätt. Med Foxy kan du höja ett extra fält i raids, Tiger ökar antalet mynt du får i raid, och Rhino lägger ett lager skydd till din by. Fox kommer att låsa upp på Village nivå 4, Tiger kommer att låsa upp när du har slutfört Beasts kollektionen, och Rhino låser upp när du har slutfört Creatures kortsamlingen. Se till att du matar och uppgraderar dina husdjur regelbundet. Håll henne vaken och gör henne större!